Başbakan Yıldırım Aydın’a geliyor
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım 10 Nisan Pazartesi günü Aydın’a gelecek. İstasyon Meydanı’nda Aydınlılardan ‘evet’ isteyecek.
Başbakan olarak ilk kez Aydın’a gelecek olan Binali Yıldırım, 10 Nisan Pazartesi günü saat 16.00’da İstasyon Meydanı’nda yapılacak mitinge katılacak. Burada halka hitap edecek olan Yıldırım, Aydınlılardan 16 Nisan referandumu için ‘evet’ oyu isteyecek.
AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Başbakan Binali Yıldırım’ı Aydın’da en iyi şekilde ağırlayacaklarını ifade ederek, “Aydın İlimizi ziyaret eden Cumhurbaşkanımızı ve Başbakanlarımızı en iyi şekilde bağrına basarak karşıladı. İnşallah 10 Nisan günü de Başbakan olarak ilk defa ilimize gelen Başbakan Binali Yıldırım’ı Aydınlılar bağrına basacak. O gün hemşerilerimizi bu coşkuyu hep birlikte yaşamak için İstasyon Meydanı’na bekliyorum” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.