Aydın'daki voleybol maçında kavga çıktı
Aydın'da liselerarası voleybol maçında çıkan kavgada bir öğretmen ile öğrenci yaralandı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen Liselerarası Kız Voleybol Turnuvası'nda Aydın Lisesi ile Kavaklı Anadolu Lisesinin takımları, Efeler Atatürk Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi.
Karşılaşma Aydın Lisesi'nin önde olduğu sıralarda devam ederken maçı izleyen iki lisenin öğrencileri arasında henüz belirlenemeyen nedenle kavga çıktı. Bazı öğrenci ve öğretmenlerin sonlandırmaya çalıştığı kavgada bir öğrenci ile bir öğretmen yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tezahürat nedeniyle çıktığı öne sürülen kavgaya karıştıkları iddiasıyla Aydın Lisesi'nden 6 öğrenci emniyete götürüldü.
Kavga nedeniyle uzun süre oynanmayan maç, çok sayıda polis ve çevik kuvvetin gelmesiyle sona erdi. Polisin müdahalesiyle öğrenciler dışarı çıkarıldı ve maç seyircisiz oynandı. Karşılaşmayı kazanan taraf 3-1'lik setle Kavaklı Anadolu Lisesi oldu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.