Aydın'daki Kız Yurdunda Fuhuş Skandalı
Adnan Menderes Üniversitesi Işıklı Yerleşkesi Kız Yurdu ve Gülçiçek Hatun Kız Öğrenci Yurdunda kalan kız öğrencilere para karşılığı escortluk ve fuhuş yaptırıldığı iddia edildi.
Kız öğrenci yurdunda yapıldığı söylenen fuhuşta şüphelilerin kendi aralarında yaptıkları telefon görüşmeleri tüyler ürpertici. İddiaya konu olan yurtlarda devlet güvencesi altındaki öğrencilerin yine yurdun güvenliğini sağlayan kişiler aracılığı ile escortluk ve fuhuş yaptığı öğrenildi.
Güvenlik Görevlileri Aracılık Yapmış
Aydınpost’a gelen bilgilere göre, Adnan Menderes Üniversitesi Işıklı Yerleşkesi Kız Yurdu ve Gülçiçek Hatun Kız Yurdunda görevli biri kadın özel güvenlik görevlileri A.G ve E.Ö.’nün yurtta kalan genç kızlara escortluk yaptırdığı ve fuhuş yapmaya aracılık ettiği iddia edildi.
Gazetemize ulaşan ihbar sahibinin iddiasına göre, özel güvenlik görevlileri A.G ve E.Ö. Adnan Menderes Üniversitesi Işıklı Yerleşkesi Kız Yurdu ve Gülçiçek Hatun Kız Yurdunda kalan escortluk yapan kız öğrencilere aracılık ediyor.
İsteyene Numaraları Dağıtıyorlar
Yurdun güvenlik görevlileri escortluk yapan kızların numarasını isteyen kişilere verdiği de ortaya çıktı. Kız yurdunun güvenlik görevlileri kendilerine ulaşan kimselere yurtta kalan escort kızların numarasını vererek görüşmelerini sağlıyor.
WhatsApp Yazışmaları Tespit Edildi
Kız öğrenci yurdunun güvenlik görevlileri isteyen kişilere escortluk yaptığı iddia edilen kızların numaralarını vererek WhatsApp üzerinden görüşmelerini sağlamışlar. WhatsApp üzerinden yapılan konuşmalarında escort kızların özellikleri, ne şartlarda çalışacağı ve ne kadara çalışacağına dair detaylar dikkat çekiyor.
KAYNAK: Aydınpost
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.