Aydın'da uyuşturucu operasyonları devam ediyor
Aydın’ın Çine ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 7 kişi yakalandı. Bugün öğle saatlerinde adliyeye çıkarılan 7 kişiden 5’i tutuklandı, ikisi savcı tarafından serbest bırakıldı.
Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro ekipleri sırasıyla Germencik, İncirliova ve Köşk’te yapılan operasyonların ardından cuma günü Çine ilçesinde de uyuşturucu tacirlerine göz açtırmadı. Yapılan operasyonda Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro ekipleri 750 gram esrar ele geçirdi. Operasyonda yakalanan 7 kişiden M.B, Ü.Y, Ö.O, E.K ve 18 yaşından küçük S.D tutuklanırken, ikisi savcılıkça serbest bırakıldı.
Ilıcabaşı Mahallesi’nde gerçekleştirilen bir başka operasyonda da kullanıma hazır 8 gram bonzai ele geçirildi. Şüpheli Y.C. gözaltına alınırken soruşturma devam ediyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.