Aydın'da gözyaşları sel oldu aktı

Aydın'da gözyaşları sel oldu aktı

PTT İncirliova Şubesi'nde görev yaparken yakalandığı amansız hastalığa yenilen Mustafa Çamlıca (44) gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Çamlıca için iki veda töreni düzenlendi.

PTT İncirliova Şubesi'nde memurluk yapan 3 çocuk babası Mustafa Çamlıca'ya 2 ay önce akciğer kanseri teşhisi kondu. Hastanede tedavi gören Çamlıca, dün tedavi gördüğü Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu. Vefatı ailesini, iş arkadaşlarını ve sevenlerini derinden üzdü.

ÇALIŞTIĞI KURUM ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ

İncirliovalı şehit Asteğmen Süleyman Çamlıca'nın kardeşi olan Mustafa Çamlıca'nın naaşı ilk olarak yıllarca hizmet verdiği PTT İncirliova Şubesi önüne getirildi. Şube önünde düzenlenen törene katılan Çamlıca'nın eşi Aysun Çamlıca'nın "İyileşip işine geri dönecektin. İşte çok sevdiğin arkadaşlarının hepsi burada. Bizi bırakıp nereye gidiyorsun" şeklindeki feryatları yürekleri dağladı. Çamlıca yapılan duanın ve alınan helalliğin ardından cenaze töreni için Çarşı Cami'ine götürüldü.

Mesai arkadaşları ve tanıdıkları tarafından sevilen biri olan Mustafa Çamlıca için İncirliova Çarşı Cami'nde ikinci tören düzenlendi. Çamlıca öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Törene; AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Söke Ticaret Borsası Başkanı Salih Deniz Günal, PTT İncirliova Şube Müdürü İhsan Atalay, siyasi parti temsilcileri, meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.