Emekli Promosyonları: Hangi banka, ne kadar maaş promosyonu veriyor? Ekim ayı güncel rakamlar

Yeni emekli olan ve emekli maaşını başka bankaya taşımak isteyen emekli vatandaşlar cazip banka promosyonlarını ve tekliflerini değerlendiriyor. Kamu bankalarında 12 bin liraya kadar promosyon fırsatları sunulurken, özel bankalardaki promosyon ücretleri ise 18 bine ulaştı. Peki, Hangi banka, ne kadar maaş promosyonu veriyor? İşte, emekli promosyonlarında son durum!

VAKIFBANK'TAN EMEKLİYE PROMOSYON MÜJDESİ

Maaşını VakıfBank'a taşıyacak SGK emeklilerine, 12 bin liraya varan promosyona ek olarak; VakıfBank Troy Emekli Kredi Kartı ve Troy Emekli Bankomat Kartı ile yapacakları alışverişlerde toplamda aylık bin liraya, 12 ayda 12 bin liraya varan nakit ödeme fırsatı yer alıyor.

Böylelikle maaşını VakıfBank'a taşıyan SGK emeklilerine özel 24 bin liraya varan ödeme yapılacak.

ÖZEL BANKALARDA EMEKLİYE 18 BİN LİRAYA VARAN PROMOSYON

Emekli maaşlarına temmuz ayında yapılan son zamların ardından, bankalarda emekli promosyonları artış göstermişti. Eylül ayı itibarıyla, yeni bankalarla promosyon anlaşması yapacak olan emeklilere, İNG Bank ve Yapı Kredi 18 bin TL promosyon veriyor.

Bu doğrultuda İNG Bank ve Yapı Kredi'ye emekli maaşını taşıyan emekliler 18 bin TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabilecek.

EMEKLİ MAAŞINI KAMU BANKALARINA TAŞIYAN EMEKLİLERE 12 BİN LİRA PROMOSYON

Emeklilere en düşük emekli maaşından başlayarak verilecek promosyon miktarı yenilendi. Emekli maaşı belli bir seviyenin üzerinde olan kamu bankasından maaş alan emeklilere de 8-12 bin lira arasında promosyon fırsatları yer alıyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri