Efeler Işıklı Mahallesi’nde annesi Müşerref Balcıoğlu (68) ile birlikte yaşayan Vazilet Balcıoğlu’ndan 5 ay önce evden çıktı ve bir daha geri dönmedi. Kızını bulmak için çalmadık kapı bırakmayan Müşerref Balcıoğlu, kızının eve döneceği günü bekliyor.
Kızının kaybolmasının ardından Aydın’ın tüm ilçelerinde kızını arayan acılı anne Müşerref Balcıoğlu, polise ve savcılığa başvurduklarını ifade etti. Kızının hayatından endişe eden Müşerref Balcıoğlu, "Kızım 5 ay önce doktora gidiyorum diyerek evden ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. O benim tek dayanağımdı. Şimdi ölü mü dirimi bilmiyoruz, kızımı bulsunlar. Sağ ise bileyim evine gelmek istemiyorsa gelmesin ama yaşadığını bileyim bir kere sesini duyayım" dedi.
“SESİNİ DUYSAM YETER”
Kızını bulmak için sabahın erken saatlerinde evden çıkararak sokak sokak gezen Müşerref Balcıoğlu, “Kızımın cep telefonu kaybolduğu günden beri kapalı. Bize kimse yardımcı olmadı. Kızım reşit diye bir şey yapmıyorlar ama ben onun hayatından endişe ediyorum. Sabahlara kadar ağlıyorum. Bir haber alsak yeter. Yaşadığını bilsem bana yeter. Kaybolduğu gündür evim mezar oldu" diye konuştu.