Nazilli’de acı olay: Eve dönen eşi korkunç manzarayla karşılaştı

Nazilli’de acı olay: Eve dönen eşi korkunç manzarayla karşılaştı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde 69 yaşındaki kadın, eşi tarafından ölü bulundu.

Dün Yeni Mahalle 251 Sokak’ta yürekleri burkan bir olay yaşandı. 69 yaşındaki Sual Demir, eşi pazara gittiği sırada evde tek başınayken fenalaştı. Alışverişten dönen eşi, kapıyı açtığında hayatının en büyük şokunu yaşadı.

Evde hareketsiz halde bulduğu eşini gören adam, durumu hemen 112 Acil Servis’e bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede Sual Demir’in yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ve olay yeri inceleme ekipleri, evde detaylı çalışma yaptıktan sonra durumu Cumhuriyet Savcısı’na bildirdi.

Savcının incelemesi sonrası Demir’in ölümü şüpheli olarak değerlendirilerek cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis, olayın aydınlatılması için soruşturma başlattı.

Kaynak:NAZİLLİ HAVADİS

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.