Milletvekili Sezgin, zehirlenme tehlikesi nedeniyle ameliyata alındı

Milletvekili Sezgin, zehirlenme tehlikesi nedeniyle ameliyata alındı

İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, zehirlenme tehlikesi nedeniyle ameliyata alındı.

HAVADİS HABER-İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin’in ağrı şikâyetiyle Ankara Acıbadem Hastanesi Acil Servis Ünitesine  müracaat ettiği ve zehirlenme tehlikesi nedeniyle ameliyata alındığı bildirildi.

Konuya ilişkin kamuoyuna açıklama yapan İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, “İYİ Parti Aydın Milletvekilimiz Sayın Aydın Adnan Sezgin pazar günü ağrı şikâyetleri nedeniyle Ankara Acıbadem Hastanesi Acil Servis Ünitesine müracaat etmiş ve acil olarak ameliyata alınmıştır. Zehirlenme tehlikesi atlatan ve sağlık durumu daha iyi olan Sayın vekilimize İYİ Parti İncirliova İlçe Teşkilatı olarak geçmiş olsun dileklerimizle birlikte acil şifalar dileriz” ifadelerine yer verdi.

Sezgin’in bir an önce sağlığına kavuşmasını dileyen Alak, “Aydın ilimizin sorunlarını TBMM genel kurulu meclis kürsüsünden dile getiren değerli vekilimizin tekrar kürsüden Aydınımızın gür sesi olacağı sağlıklı günlerini görmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.