Kuşadası Belediyesi’nden fırınlara Ramazan denetimi

Kuşadası Belediyesi’nden fırınlara Ramazan denetimi

Kuşadası Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle fırınlarda yaptığı hijyen ve gıda güvenliği denetimlerini sıklaştırdı. Denetimlerin Ramazan boyunca artarak devam edeceği belirtildi.

Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Güvenli Gıda ve İş Yeri Hijyeni Denetim ekibi tarafından yapılan denetimlerde fırınların imalathane bölümlerinin, un depolarının ve üretim malzemelerinin hijyen kurallarına uygunluğu kontrol edildi.

aw409583-06.jpg

Denetimlerde pide ve ekmekler tartılarak gramajlarının belirlenen standartlarda olup olmadığına bakıldı. Ayrıca derin dondurucularda bulunan hazır gıdaların son tüketim tarihleri ile paketlenme şekilleri kontrol edildi.

aw409583-01.jpg

Çalışanların temizlik kurallarına uygunluğuna da bakan ekipler, yangın söndürme tüpleri ile işletmelerin ruhsatlarını da inceledi.

aw409583-03.jpg

Kaynak:Nazilli Havadis

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.