Aydın'da belediye işçisinden 3 gündür haber alınamıyor

Aydın'da belediye işçisinden 3 gündür haber alınamıyor

Efeler’de eşi evde olmadığı sırada evinden ayrılan belediye işçisinden 3 gündür haber alınamıyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi temizlik işlerinde çalışan evli ve 3 çocuk babası 45 yaşındaki Murat Tekin, 22 Ağustos günü evinden çıkıp bir daha geri dönmedi. Akşam evine dönmeyen eşinden endişe eden Sakine Tekin, eşine telefonla ulaşmaya çalışsa da başarılı olamadı. Sakine Tekin, polis ekiplerine başvuruda bulunarak eşinin bulunmasını istedi.

Kayıp başvurusu üzerine güvenlik güçleri Tekin’in evinin yakınlarındaki marketlerin güvenlik kameralarını incelemeye alırken, Murat Tekin’in izine 3 gündür rastlanamadı.

Murat Tekin’in güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinde elinde bir çantayla Atatürk Kent Meydanı istikametine gittiği görülüyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.