Aydın-Denizli otoyolu 2 gün sonra hizmete açılıyor!  Sürücüler dikkat! Geçiş ücretleri belli oldu

Aydın-Denizli otoyolu 2 gün sonra hizmete açılıyor! Sürücüler dikkat! Geçiş ücretleri belli oldu

Merakla beklenen Aydın-Denizli otoyolunda mutlu sona gelindi. Otoyolun 12 Ekim’de hizmete açılacağı bildirildi. Aydın ile Denizli arasındaki geçiş ücreti 380 TL olarak duyurulurken, Nazilli-Denizli arası geçiş ücreti ise 145 TL olarak açıklandı.

Ege Bölgesi'nin iki önemli kenti Aydın ve Denizli arasında ulaşımı kolaylaştıracak otoyol projesinde çalışmalar tamamlandı.

Aydın-Denizli otoyolunun 12 Ekim’de hizmete açılacağı bildirildi.

Otoyolun açılmasıyla birlikte, Aydın ve Denizli arasındaki ulaşım süresi 2 saatten 70 dakikaya inecek.

-GEÇİŞ ÜCRETİ 380 TL

Aydın ile Denizli arasındaki otoyolun geçiş ücreti 380 lira olarak belirlenirken, Nazilli-Denizli arası geçiş ücreti ise 145 lira olacak.

Otoyol üzerindeki bağlantı yollarından Köşk ve Nazilli çıkışları da açılacak.

Yeni otoyol, bölgedeki ulaşımı kolaylaştırarak zaman tasarrufu sağlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum